OFFICIEEL: Ook Mirallas verlaat Antwerp FC

OFFICIEEL: Ook Mirallas verlaat Antwerp FC

07-05-2020 16:15 Laatste update: 17:38
11

Het is bijltjesdag op de Bosuil. Nadat eerder al bekend geraakte dat de wegen van Royal Antwerp FC en Sinan Bolat zullen scheiden, gaat ook Kevin Mirallas andere oorden opzoeken. Het verblijf van de oud-international werd eigenlijk nooit een succes.

Afgelopen zomer zette Antwerp haar enorme ambitie nog kracht bij met het aantrekken van Mirallas. Als voormalige Rode Duivel zou de Luikenaar één van de speerpunten van het elftal moeten worden, maar niets bleek minder waar. Laszlo Bölöni gebruikte hem vaak hoogstens als invaller, waardoor Mirallas niet verder kwam dan twee doelpunten en twee assists.

Bovendien doken er doorheen het seizoen enkele akkefietjes op, met als meest opvallende wapenfeit een geweigerde invalbeurt op het veld van KAA Gent. Dat kwam de positie van Mirallas in Deurne-Noord zeker niet ten goede. Nu zoekt de aanvaller dus andere oorden op, verzekert Het Laatste Nieuws. Waar de voormalige speler van onder meer Olympiakos, Everton FC en Fiorentina nu aan de slag zal gaan, is koffiedik kijken.

UPDATE: Via de officiële kanalen heeft Antwerp inmiddels ook het vertrek van Kevin Mirallas aangekondigd. Eerder maakte het al bekend dat ook Sinan Bolat de club verlaat.