Genk zal Zhegrova zien vertrekken: Hij is een erg gegeerde speler

Genk zal Zhegrova zien vertrekken: "Hij is een erg gegeerde speler"

Gepubliceerd: woensdag 6 mei 2020 om 19:22wo 06-05-2020 om 19:22

KRC Genk staat voor een belangrijke transferzomer waarin het de kern bij elkaar hoopt te kunnen houden. Onder andere Jhon Lucumi en Joakim Maehle kunnen vertrekken, maar Genk wil hen graag houden. Edon Zhegrova lijkt wel andere oorden op te mogen zoeken.

De aanvallende middenvelder keert terug na een uitleenbeurt aan FC Basel. De Kosovaar maakte daar indruk, maar de Zwitserse club kon de aankoopoptie van 3,5 miljoen euro niet lichten. Toch zal Zhegrova niet definitief terugkeren naar Genk. De Kosovaar speelde zich namelijk in de kijker van flink wat buitenlandse clubs.

Bij Footmercato klinkt het dat vooral Lille OSC en Olympique Marseille concrete interesse tonen om Zhegrova definitief over te nemen. Nu er duidelijkheid is over de Franse competitie willen beide ploegen zich ook beginnen roeren op de transfermarkt. Zijn makelaar Marc Van Osselaer lijkt alvast te bevestigen dat er een transfer zit aan te komen.

"Edon is een erg gegeerde speler. Er zijn clubs van een hoog niveau uit Engeland, Italië en Frankrijk die interesse hebben", vertelt hij. "Spelen in Frankrijk zou een mooie kans zijn voor hem. Hij apprecieert dat kampioenschap en denkt dat hij van belang kan zijn bij een club met een mooi sportief project", besluit de makelaar van Zhegrova.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws