Meunier schenkt klare wijn over toekomst: PSG weet dat ook, er wordt gesproken

Meunier schenkt klare wijn over toekomst: "PSG weet dat ook, er wordt gesproken"

06-05-2020 16:28
2

Tussen alle coronamaatregelen door probeert Thomas Meunier een club te vinden voor volgend seizoen. Over een gebrek aan gegadigden kan de Rode Duivel alvast niet klagen. Ondanks interesse van onder meer Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund blijft hij echter liefst van al gewoon bij Paris Saint-Germain.

"Mijn ambitie is om bij PSG te blijven volgend seizoen. De club weet dat ook", tekent Foot Mercato op uit de mond van een openhartige Meunier. De rechtsback loopt deze zomer uit zijn contract in Parijs. Voorlopig was er geen concreet uitzicht op een verdere samenwerking, maar dat zou wel eens kunnen veranderen. "Er wordt gesproken", verzekert Meunier.

Aan boord blijven bij PSG geniet dus zijn voorkeur ten opzichte van de Premier League of de Bundesliga. Waarom? "Als men mij ooit had verteld dat ik op een dag zou samenspelen met spelers die wedijveren om de Gouden Bal, had ik dat waarschijnlijk nooit van mijn leven geloofd. Als ik Cavani, Thiago Silva, Draxler en anderen zie ... Dat is simpelweg buitengewoon", besluit Meunier lovend.