Meunier schenkt klare wijn over toekomst: PSG weet dat ook, er wordt gesproken

Meunier schenkt klare wijn over toekomst: "PSG weet dat ook, er wordt gesproken"

Gepubliceerd: woensdag 6 mei 2020 om 16:28wo 06-05-2020 om 16:28

Tussen alle coronamaatregelen door probeert Thomas Meunier een club te vinden voor volgend seizoen. Over een gebrek aan gegadigden kan de Rode Duivel alvast niet klagen. Ondanks interesse van onder meer Tottenham Hotspur en Borussia Dortmund blijft hij echter liefst van al gewoon bij Paris Saint-Germain.

"Mijn ambitie is om bij PSG te blijven volgend seizoen. De club weet dat ook", tekent Foot Mercato op uit de mond van een openhartige Meunier. De rechtsback loopt deze zomer uit zijn contract in Parijs. Voorlopig was er geen concreet uitzicht op een verdere samenwerking, maar dat zou wel eens kunnen veranderen. "Er wordt gesproken", verzekert Meunier.

Aan boord blijven bij PSG geniet dus zijn voorkeur ten opzichte van de Premier League of de Bundesliga. Waarom? "Als men mij ooit had verteld dat ik op een dag zou samenspelen met spelers die wedijveren om de Gouden Bal, had ik dat waarschijnlijk nooit van mijn leven geloofd. Als ik Cavani, Thiago Silva, Draxler en anderen zie ... Dat is simpelweg buitengewoon", besluit Meunier lovend.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor KAA Gent zit het CL-verhaal erop. Het werd in de Play-Offs uitgeschakeld door Dynamo Kiev #KAAGent #AAGent #Gent #UCL #DynamoKiev #dynamokyiv #JPL #ChampionsLeague

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie) op

Poll

Kan Meunier best bij PSG blijven?

(54 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws