Didillon weet nog niet of zijn toekomst ook bij KRC Genk ligt

Didillon weet nog niet of zijn toekomst ook bij KRC Genk ligt

05-05-2020 21:22
21

Thomas Didillon besloot afgelopen winter om RSC Anderlecht te verlaten voor KRC Genk. Daar wist de Fransman te overtuigen. Genk wordt verwacht om de doelman ook definitief over te nemen. Al heeft Didillon nog geen duidelijkheid gekregen.

Tegenover Le Grand Débrief gaf Didillon aan dat een deal zeker nog niet rond is. "Er zijn nu geen onderhandelingen aan de gang", aldus de doelman, die gehuurd wordt van Anderlecht. "Alles is wel reeds overlegd in mijn naam en de enige respons die ikzelf al kreeg van het bestuur, was wel positief. Dat doet me plezier, maar er ligt nog niks vast."

Didillon beseft dat Genk ook voor een stevig dilemma zit. "Ze hebben ook nog een keepersprobleem te regelen, want op dit moment liggen er veel doelmannen onder contract. Genk moet dus eerst haar strategie bepalen, en dan zullen we zien of ze zin hebben om met mij door te gaan", vertelt hij.

"Ik heb alleszins alles gegeven, nu is het afwachten of ze tevreden zijn en mijn optie lichten. Ze kunnen daarmee wel wachten tot het theoretische einde van het seizoen, dus dat kan nog eventjes duren. Ik denk dat ze vandaag andere katten te geselen hebben", besluit hij.