‘Ook Liverpool mengt zich in strijd om KV Mechelen-talent Vranckx’

‘Ook Liverpool mengt zich in strijd om KV Mechelen-talent Vranckx’

05-05-2020 07:14 Laatste update: 06-05-2020 09:15
24

KV Mechelen heeft met de 17-jarige Aster Vranckx en de 18-jarige Issa Kabore goud in handen. Het Nieuwsblad meldt dat Engelse topclub Manchester City het duo van dichtbij in de gaten houdt.

Beide spelers werden al meermaals gescout door Manchester City. De club bekijkt nu of het een bod zal uitbrengen op Vranckx en/of Kabore ondanks de coronacrisis en de nakende Europese uitsluiting. KV Mechelen heeft grootste plannen met het duo, maar zal een monsterbod niet afslaan.

Beide spelers staan echter bij meerdere clubs op de radar. AC Milan werd al genoemd bij Vranckx. Afgelopen seizoen kwam de middenvelder boven water en komend seizoen moet hij een regelmatige starter worden bij Malinwa. Ook Kabore begon net zijn draai te vinden nadat hij overkwam van het Burkinese Rahimo FC.

Update: Volgens The Daily Mail mengt ook Liverpool zich in de strijd om Aster Vranckx. De middenvelder maakte indruk op de scouts tijdens de 2-0 winst tegen Anderlecht waar hij goed was voor een assist en een doelpunt. Eerder werd Manchester City al genoemd voor het toptalent.