Update: Ronaldo alsnog onderweg naar Turijn, Portugees wacht twee weken isolatie

Update: Ronaldo alsnog onderweg naar Turijn, Portugees wacht twee weken isolatie

Gepubliceerd: maandag 4 mei 2020 om 21:30ma 04-05-2020 om 21:30

Cristiano Ronaldo kan voorlopig nog niet terugkeren naar Turijn. De Portugese superster verblijft momenteel nog op Madeira en omdat zijn privéjet hem niet naar Italië mag brengen blijft dat nog wel even zo.

Ronaldo heeft een privévliegtuig in Madrid dat hem van Madeira naar Turijn had moeten brengen, maar volgens het Portugese TVI staan de Spaanse autoriteiten niet toe dat het vliegtuig de lucht in gaat. Vanwege het coronavirus heeft de regering in Spanje allerlei restricties opgelegd aan het vliegverkeer en daardoor mag de jet van Ronaldo niet richting Madeira vliegen om hem op te halen.

De Italiaanse regering zal clubs uit de Serie A immers snel toestemming gaan geven om weer te gaan trainen. Juventus wil dus ook snel weer op het veld staan en haalt zijn spelers terug naar Turijn. Ronaldo zal dus naar Italië moeten afreizen, maar het is nog niet duidelijk wanneer dat kan. Ondertussen zou een verzoek tot opstijgen van het vliegtuig van de steraanvaller al drie keer zijn afgewezen.

Update: Cristiano Ronaldo is dan toch onderweg naar Turijn. Zijn privéjet is maandagavond opgestegen van Madeira, zo meldt het lokale Jornal de Madeira. Ook op Flightradar24 is de Gulfstream G200 Galaxy-jet van de Portugese ster te zien. Bij terugkeer in Italië moet Ronaldo nog wel twee weken in thuisisolatie, waardoor hij pas op 19 mei de training kan hervatten bij Juventus.

Het merendeel van de selectie van de Italiaanse kampioen zal dinsdag alweer aan de slag gaan, nadat de spelers maandag werden getest op het coronavirus.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws