Dendoncker ziet ploegmaat mogelijk vertrekken: Real of Barça laat je niet lopen

Dendoncker ziet ploegmaat mogelijk vertrekken: "Real of Barça laat je niet lopen"

03-05-2020 10:08
1

Rául Jiménez was dit seizoen één van de uitblinkers in de Premier League, voordat het coronavirus uitbrak. De 28-jarige Mexicaan sluit een vertrek bij Wolverhampton Wanderers niet uit, zeker niet als Real Madrid of FC Barcelona aanklopt.

Jiménez was in 29 competitieduels goed voor zestien treffers en tien assists bij de club van Leander Dendoncker. Daarmee speelde hij zich in de kijker bij diverse clubs. "Ik verneem de interesse via social media", vertelt de Wolves-aanvaller aan ESPN. "Ze brachten mij al in verband met Real Madrid, Chelsea, Manchester United en Arsenal. Elke dag lees je over een nieuwe club die mij wil aantrekken."

Veel kan Jiménez niet met die geruchten. "Maar als er morgen een aanbieding komt van Real Madrid of Barcelona, is het duidelijk dat je zo'n kans niet laat lopen. Maar als ik hier blijf dan vechten we voor kwalificatie voor de Champions League, belangrijke dingen. We staan in de achtste finale van de Europa League. Het was de juiste keuze om naar Wolves te komen en heb absoluut geen spijt."

De oud-speler van Atlético Madrid en Benfica houdt de deur voor een transfer wel open. "Dat is belangrijk. Ik ben blij dat ik een belangrijke speler ben voor de fans en het team. Ik ben tevreden, maar ik sta open voor wat er komt." Wolverhampton lichtte een jaar geleden de koopoptie in het huurcontract van Jiménez. Hij kwam voor 37,5 miljoen euro over uit Portugal.