'Uitblinker van OHL kan reken op interesse van STVV, Cercle en Charleroi'

'Uitblinker van OHL kan reken op interesse van STVV, Cercle en Charleroi'

02-05-2020 19:20
1

Oud-Heverlee Leuven mag terugblikken op een mooi seizoen in 1B. De club haalde de promotiefinale voor 1A en promoveert mogelijk naar de hoogste divisie. Daar mag het onder andere Yannick Aguemon voor bedanken, die een goed seizoen achter de rug heeft. Dat kan hij nu verzilveren.

De flankaanvaller van OHL was dit seizoen goed voor twee doelpunten en zes assists in 1B. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld van heel wat clubs. Aguemon heeft een aflopend contract, dat niet verlengd lijkt te worden. Daar willen enkele clubs van profiteren.

Bij Afrique Sports klinkt het dat ploegen uit Turkije, Frankrijk, Nederland en ook België het vizier hebben gericht op Aguemon. In eigen land gaat het om verschillende eersteklassers, waaronder Sint-Truiden, Charleroi en Cercle Brugge. In Frankrijk tonen dan weer Troyes, Brest en Amiens interesse.

Voor de 28-jarige Aguemon zou het een mooie stap in zijn carrière kunnen betekenen. De driemalige international was in het verleden actief voor Toulouse, Vannes OC, RC Strasbourg en Union.