'Na David wordt ook Gent-speler Chakvetadze gevolgd door buitenlandse clubs'

'Na David wordt ook Gent-speler Chakvetadze gevolgd door buitenlandse clubs'

02-05-2020 18:24 Laatste update: 18:32
4

Bij KAA Gent lijkt Jonathan David komende zomer al te gaan vertrekken, maar hij is niet de enige Buffalo die wordt gevolgd door buitenlandse clubs. Ook Giorgi Chakvetadze staat op het lijstje van flink wat clubs.

Bij Leero Sports klinkt het dat onder andere Trabzonspor en Bordeaux het vizier al hebben gericht op de Georgiër. Zijn landgenoot en de voormalige topspits Shota Arveladze snapt dat heel wat clubs interesse tonen in de jonge aanvallende middenvelder. "Ik ken Giorgi persoonlijk en het is een technisch zeer sterke speler, al speelde hij dit jaar niet zo veel wegens een blessure", vertelt Arveladze.

"Afgelopen zomer ging hij bijna naar een grote club, maar het ging niet door.Het is geen toeval dat Bordeaux hem volgt, want het is een speler met een geweldig inzicht", besluit de ex-speler van Ajax en de Glasgow Rangers.

Door blessureproblemen kwam Chakvetadze ook dit seizoen amper in actie voor Gent. In totaal speelde hij twaalf wedstrijden waarin hij goed was voor twee assists. Bij Gent heeft hij nog een contract tot medio 2023.