Trossard vaak slachtoffer van Genkse plaaggeesten: 'Hebben me heel wat gelapt

Trossard vaak slachtoffer van Genkse plaaggeesten: 'Hebben me heel wat gelapt"

Gepubliceerd: zaterdag 2 mei 2020 om 15:30za 02-05-2020 om 15:30

In deze voetballoze tijden schuift ernst al eens aan de kant voor wat plezier. Zo ook in het interview van Rode Duivel Leandro Trossard met Het Nieuwsblad. Hij haalt herinneringen op over de beste kleedkamermopjes uit zijn periode bij Racing Genk.

Trossard verdedigt momenteel de kleuren van het Engelse Brighton & Hove Albion. Ook daar is men vertrouwd met de nodige humor. "Op hotel hebben ze Aaron Connolly eens zo gek gekregen om zijn mond vol kaneelpoeder te stoppen. Maar echt vol, hè. En dan proberen door te slikken, die handel. Maar dat kan dus helemaal niet", schaterde Trossard.

Bij Genk waren het vooral Thomas Buffel en Jelle Vossen die de lakens uitdeelden. "Die hebben me heel wat gelapt, ja. Ik weet nog goed dat ze op mijn eerste stage met Genk mijn hele bed hadden natgemaakt. Alles was doorweekt. Mijn schoenen hadden ze aan een iets te hoge lamp vastgebonden, met duizend knopen in de veters."

Ook over Kennedy Nwanganga, de spits die de Limburgers in 2011 naar de titel kopte, had Trossard een anekdote. "Die keer dat Buffel met mijn gsm mijn moeder had ge-sms't dat ik verliefd was op Kennedy, onze Nigeriaanse beer. Gestuurd alsof ik het geschreven had. Die mannen toch, hè."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws