De Bruyne, Vertonghen en Clement bezorgen trofee aan beste amateurvoetballers

De Bruyne, Vertonghen en Clement bezorgen trofee aan beste amateurvoetballers

02-05-2020 12:08 Laatste update: 12:22
Jupiler Pro League 1 Reacties

Over de Jupiler Pro League en de Proximus League is nog steeds geen definitief verdict geveld, maar voor de amateurcompetities in ons land is het doek al een tijdje gevallen. Zonder coronacrisis zouden zij in deze periode ongeveer ten einde lopen. Het coronavirus bracht echter ook het gala van 'End Of The Season' in de war.

Jaarlijks organiseert 'EOTS' een prijsuitreiking waarop de beste spelers uit de Amateurklassen en Eerst en Tweede Provinciale in de bloemetjes worden gezet. Door de huidige quarantainemaatregelen zal dat event dit jaar (hoogstwaarschijnlijk) niet meer kunnen doorgaan.

Gelukkig heeft 'EOTS' een creatieve oplossing gevonden. De individuele trofeeën werden zaterdag virtueel uitgereikt, met dank aan enkele bekende koppen uit ons vaderlandse voetbal. Zij maakten in een videoboodschap de laureaten bekend.

In het filmpje komen Kevin De Bruyne, Jan Vertonghen, Kristof D'Haene, Hans Vanaken, Yves Vanderhaeghe, Philippe Clement, Frank Boeckx en Thomas Buffel aan het woord. Zij maakten onder meer Simon Savaete (Knokke FC) en Olivier Romero (KVK Ninove) gelukkig als beste spelers van respectievelijk Tweede en Derde Amateurklasse.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie