'Ik zou al voor Juventus hebben getekend, omdat ik niet zonder Ronaldo kan'

'Ik zou al voor Juventus hebben getekend, omdat ik niet zonder Ronaldo kan'

02-05-2020 10:38

Marcelo is zijn basisplaats bij Real Madrid kwijtgeraakt aan Ferland Mendy, maar de Braziliaan is nog altijd gelukkig in de Spaanse hoofdstad. De 31-jarige vleugelverdediger verwijst de geruchten over een transfer naar Juventus naar het rijk der fabelen.

"Ik wil niet vertrekken en ik denk niet dat Real Madrid mij verkoopt", zegt Marcelo, die een contract tot medio 2022 heeft, in een gesprek op Instagram met Fabio Cannavaro. "Mijn gezin en ik hebben het sinds de dag dat ik hier ben heel erg goed. Ik ben hier nu al lang en het is een ongelooflijk avontuur gebleken."

"Het is mooi dat andere clubs interesse hebben, al weet ik niets van belangstelling van Juventus", vervolgt Marcelo. "Twee jaar geleden had ik al voor Juventus getekend en droeg ik hun shirt, omdat ik niet zonder Cristiano Ronaldo zou kunnen leven... Mensen verzinnen heel veel dingen."

Marcelo kwam in 2006 naar Real Madrid en groeide uit tot één van de beste linksbacks ter wereld. Hij won onder meer vier keer de Champions League en vier keer de Primera División met de Koninklijke.