Mulder heeft lof voor Raman bij Schalke 04: Een goede speler

Mulder heeft lof voor Raman bij Schalke 04: "Een goede speler"

Gepubliceerd: vrijdag 1 mei 2020 om 20:20vr 01-05-2020 om 20:20

Laatste update: vrijdag 1 mei 2020 om 20:24vr 01-05-2020 om 20:24

Schalke 04 zit in een groot sukkelstraatje en kan al jaren niet meer overtuigen. De ex-club van onder andere Marc Wilmots en Emile Mpenza heeft het bijzonder moeilijk. Dat ziet ook Youri Mulder, die 176 keer in actie kwam voor de club uit Gelsenkirchen.

De club heeft het al een hele poos moeilijk en staat dit seizoen (momenteel) op een zesde plek in de Bundesliga. Mulder mist vooral heel wat kwaliteit in de huidige spelersgroep van Schalke 04. Al kan één Rode Duivel hem wel overtuigen.

"Met Benito Raman hebben ze een goede speler gekocht, maar verder is het redelijk doorsnee allemaal", vertelt Mulder aan Voetbal International. "Met jongens als Rafinha en Bordon had je vroeger echt van die kerels. Dat waren persoonlijkheden en dat mis je nu echt. Ik heb ze weleens gezegd daar: Ga eens naar Ziyech kijken, of ga eens naar Tadic kijken. Naar die twee keken natuurlijk heel veel clubs, maar dat waren wel persoonlijkheden."

Raman was één van de weinige uitblinkers bij Schalke 04 dit seizoen. De éénmalige Rode Duivel kwam 21 keer uit voor Schalke 04 en was er goed voor zeven doelpunten en vier assists.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws