'Meunier krijgt er een linksback van Porto bij volgend seizoen'

'Meunier krijgt er een linksback van Porto bij volgend seizoen'

Gepubliceerd: vrijdag 1 mei 2020 om 13:45vr 01-05-2020 om 13:45

Paris Saint-Germain staat op het punt zich te versterken met Alex Telles. Althans, dat meldt het Portugese O Jogo. De Braziliaanse linksback moet deze zomer overkomen van FC Porto.

De onderhandelingen tussen PSG en Porto vorderen gestaag, terwijl Telles al een persoonlijk akkoord zou hebben bereikt met de kersverse kampioen van Frankrijk. Volgens O Jogo wordt de transfer volgende week officieel. Telles kost een slordige 25 miljoen euro. Telles beleeft een topseizoen in dienst van Porto, waar hij als linksback liefst acht keer scoorde in 23 wedstrijden.

Met de komst van Telles speelt PSG in op het naderende vertrek met Layvin Kurzawa. De Franse linksback loopt aan het einde van het seizoen uit zijn contract. Ook Patrick van Aanholt (Crystal Palace) zou in beeld zijn geweest. Volgens het Eindhovens Dagblad hoopt PSV zich in de zomer te versterken met de Oranje-international, al is dat erg onzeker door de coronacrisis.

Bij PSG komt Telles Rode Duivel Thomas Meunier tegen, die gewoonlijk de rechterflank afschuimt. De mogelijke komst van de Braziliaan zal dus waarschijnlijk geen problemen vormen voor Meunier.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws