'Ibrahimovic is een goede voetballer, maar geen goede ploeggenoot'

'Ibrahimovic is een goede voetballer, maar geen goede ploeggenoot'

Gepubliceerd: donderdag 30 april 2020 om 10:28do 30-04-2020 om 10:28

De spelers van LA Galaxy zijn niet rouwig om het vertrek van Zlatan Ibrahimovic. De Zweedse topspits (38) verliet de Verenigde Staten eind 2019 om terug te keren naar AC Milan. Het leidde tot opluchting in Los Angeles, vertelt Emiliano Insúa.

Insúa kwam pas ná het vertrek van Ibrahimovic naar LA Galaxy, maar kreeg al snel te horen hoe Zlatan zich gedroeg in de kleedkamer. Mede door de slechte relatie met zijn ploeggenoten koos Ibrahimovic na twee seizoenen in Amerikaanse dienst voor een transfervrij vertrek.

"Ze zeggen dat Zlatan geen goede ploeggenoot was. Daarom is hij vertrokken", vertelt Insúa in de podcast Ataque Futbolero. "Hij was en is een heel goede voetballer, maar géén goede collega. Om eerlijk te zijn: ik heb hem zelf nooit ontmoet. Maar ik heb gehoord dat hij een vreemde persoonlijkheid heeft. Ik heb hier dingen gehoord over Zlatan die nogal opmerkelijk zijn."

Het is niet de eerste keer dat een LA Galaxy-speler zich publiekelijk uitspreekt over Ibrahimovic. Verdediger João Pedro rakelde op dat de Zweed een keer de hele ploeg 'bedreigde' na een nederlaag.

Logo Bundesliga

Check hier de hoogtepunten van de afgelopen Bundesliga-speelronde

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws