Kortrijk-trainer Vanderhaeghe praat over mogelijk vertrek van Moffi en De Sart

Kortrijk-trainer Vanderhaeghe praat over mogelijk vertrek van Moffi en De Sart

29-04-2020 18:44
1

KV Kortrijk kende een seizoen met veel up en downs. Het greep naast Play-Off 1, maar enkele spelers wisten toch uit te blinken. Moet KVK ook vrezen voor een vertrek?

Zo wordt Terem Moffi al gelinkt aan verschillende clubs. De aanvaller is een winteraanwinst, maar kan mogelijk al vertrekken. KVK-coach Yves Vanderhaeghe ziet dat liever niet gebeuren. "Het is een voordeel dat we geen matchen hebben, want zo vergeten ze misschien wat Moffi al toonde", vertelt hij in Play Sports Kot.

"Er zaten wekelijks scouts van ploegen uit topcompetities in de tribunes, maar ik denk dat hij volgend jaar zeker zal blijven. De nieuwe Osimhen? Die was misschien nog sneller, maar Moffi is misschien nog iets onvoorspelbaarder. Ik kan de vergelijking met Osimhen wel begrijpen", zegt Vanderhaeghe.

Ook Julien De Sart zou kunnen vertrekken. Onder andere Standard wordt genoemd. "De Sart zei me vorige week nog dat hij nog niet veel contact had met andere ploegen. Misschien is het nieuws van Standard wel recent, maar voorlopig weet ik daar niks van", besluit Vanderhaeghe.