Roemeense bookmaker ziet Marin terugkeren naar België

Roemeense bookmaker ziet Marin terugkeren naar België

Gepubliceerd: woensdag 29 april 2020 om 16:00wo 29-04-2020 om 16:00

Răzvan Marin heeft zijn eerste seizoen bij Ajax achter de rug. Een succes werd dat niet echt. In Roemenië wordt gespeculeerd over de toekomst van de middenvelder. Een terugkeer naar België is volgens de Roemeense bookmakers niet verwonderlijk.

Het wetkantoor Betano schat de kans het hoogst in dat Marin gewoon in Amsterdam blijft. Blijven bij Ajax krijgt een notering van 1.5 mee. Daarna volgen transfers naar Fiorentina (3.0) en Standard (7.0). De Italianen toonden eerder al interesse in Marin, maar tot een deal kwam het nooit. Het verleden van Marin bij Standard is bij iedereen bekend.

Afgelopen winter was Marin ook in beeld bij Club Brugge. Ajax en de speler maakten al snel duidelijk dat een terugkeer naar België in januari geen optie was. Marin wilde zichzelf bewijzen in Amsterdam. Dat lukte evenwel niet. Waar de 23-jarige middenvelder in het begin van het seizoen nog regelmatig een basisplaats had, was hij sinds januari een vaste bankzitter bij Ajax. De Amsterdammers betaalden destijds 12,5 miljoen euro om Marin los te weken bij Standard.

Volgens GSP tonen Standard en Club Brugge nog altijd interesse in Marin. 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Denk je dat Marin volgend seizoen nog bij Ajax speelt?

(165 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws