Patro Eisden krijgt datum om BAS te overtuigen: ‘Correct en positief’

Patro Eisden krijgt datum om BAS te overtuigen: ‘Correct en positief’

Gepubliceerd: woensdag 29 april 2020 om 14:14wo 29-04-2020 om 14:14

Patro Eisden van onder meer Stijn Stijnen kwam dinsdag voor het BAS om de weigering van de licentie eerste amateur aan te vechten. Er werd extra toelichting gevraagd en op donderdag 7 mei mag de club in een tweede zitting voor het BAS.

Het ziet er goed uit voor Patro Eisden. ‘De zitting voor het BAS verliep dinsdag correct en positief, klinkt het bij de Maaslanders. Op de meeste vragen van licentiemanager Nils Van Brantegem en de drie aangewezen arbiters van het BAS konden de advocaten en bestuursleden van Patro antwoorden. Wel wilde Van Brantegem extra toelichting bij de RSZ-berekeningen die het secretariaat van de amateurclub maakte’, meldt Het Nieuwsblad.

Op 7 mei zal een nieuwe zitten voorkomen. Daarop zullen enkele vragen bij de sociale berekeningen worden afgehandeld. “We legden dinsdag meteen een attest van de RSZ voor aan de arbiters van het BAS en zijn dan ook van mening dat Patro aan alle voorwaarden voldoet om een licentie eerste amateur te verkrijgen”, laat Patro Eisden weten.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws