Vertrek bij Anderlecht in de maak: Ik ben nooit met een schone lei begonnen

Vertrek bij Anderlecht in de maak: "Ik ben nooit met een schone lei begonnen"

Gepubliceerd: woensdag 29 april 2020 om 07:15wo 29-04-2020 om 07:15

Antonio Milic (26) werd door RSC Anderlecht dit seizoen uitgeleend aan Rayo Vallecano. De Spaanse tweedeklasser wist helaas geen aankoopoptie te bemachtigen. Milic zelf ziet een terugkeer naar Anderlecht absoluut niet zitten. Dat vertelt de verdediger in Het Nieuwsblad.

Het huidige contract van Milic bij Anderlecht loopt nog tot 2022, maar wil de Kroaat niet aan denken. "Vergeef me, maar eigenlijk wil ik niet over Anderlecht praten. Het contact met RSCA is erg beperkt. Ja, mijn goeie vriend Peter Zulj hoor ik dagelijks en ik bekijk nog alle wedstrijden, maar daar stopt het. Ik kreeg bij Anderlecht nooit een eerlijke kans, hé."

Samen met Knowledge Musona kwam Milic in de zomer van 2018 over van KV Oostende. "Ik ben nooit met een schone lei kunnen beginnen. Bij Anderlecht droeg ik de stempel van Coucke-transfer. Ook de pers benadrukte dat altijd gretig. Daardoor oordeelde de buitenwereld heel snel dat ik kwaliteit miste", gaat hij verder.

Toch ziet Milic bijna twee jaar later nog geen beterschap bij Anderlecht. "Maar zeg eens: staat Anderlecht dit seizoen veel hoger zonder mij dan vorig jaar met mij? Neen. Toch zijn alle mensen die uit Oostende meekwamen - ook sportief directeur Luc Devroe en dokter Chris Goossens - nu weg. Jammer."

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet Anderlecht Milic goedkoop laten vertrekken?

(582 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws