OFFICIEEL: Ex-Bruggelingen De Bock en Immers zien Pardew vertrekken

OFFICIEEL: Ex-Bruggelingen De Bock en Immers zien Pardew vertrekken

28-04-2020 20:01
2

Het verblijf van Alan Pardew bij ADO Den Haag blijft beperkt tot een half seizoen. De nummer 17 van het Eredivisie-seizoen zal het contract van de tussentijds ingestapte Brit niet verlengen, meldt de club dinsdagavond.

Ook assistenten Chris Powell en Paul Butler zullen ADO Den Haag verlaten. De betrokken partijen hebben 'in goed overleg besloten' om de samenwerking niet voort te zetten. "Ik kijk terug op een mooi avontuur in Nederland. Het is jammer dat de samenwerking eindigt, maar ik wens ADO Den Haag veel succes in de toekomst", laat Pardew weten aan de ADO-kanalen.

Algemeen directeur Mohammed Hamdi is de Britten dankbaar voor hun wapenfeiten. "Alan heeft vier maanden geleden zijn nek uitgestoken door de klus bij ADO Den Haag aan te nemen in een zeer lastig seizoen voor de club. Daar hebben wij veel respect voor", laat hij weten. "Wegens de situatie omtrent het coronavirus kon er tot slechts 7 maart gevoetbald worden, maar wij bedanken Alan, Chris en Paul voor hun inspanningen."

Bij ADO Den Haag spelen momenteel Lex Immers en Laurens De Bock, ex-spelers van Club Brugge. De Bock wordt momenteel gehuurd van Leeds United. Of hij langer blijft bij de Nederlandse club is nog niet duidelijk.