Geen Antwerp of Cercle voor Vanhaezebrouck: Ten vroegste 2021

Geen Antwerp of Cercle voor Vanhaezebrouck: "Ten vroegste 2021"

28-04-2020 18:16
14

Hein Vanhaezebrouck zal aan het begin van volgend seizoen nog niet te zien zijn als trainer. Dat heeft de analist zelf aangeven bij Het Nieuwsblad.

"Het doel was om volgend jaar weer te starten", gaf hij aanvankelijk nog aan. "Maar dat zal nu niet gebeuren", aldus Vanhaezebrouck, die al gelinkt werd aan onder andere Antwerp FC en Cercle Brugge.

Het coronavirus gooide ook roet in het eten van Vanhaezebrouck. "Ik moest in maart nog een niet-dringende ingreep ondergaan, die nu verschoven is en waarschijnlijk pas in augustus zal kunnen gebeuren. Daardoor ben ik ook enkele maanden minder actief. Het lijkt me dan ook niet logisch om aan het begin van een nieuw seizoen naar een club te vertrekken", klinkt het.

Een terugkeer aan het begin van een nieuw seizoen zit er dus niet in. "Ik denk dat ik ten vroegste in januari zal terugkeren naar een club, als ik beslis om in het midden van het seizoen ergens in te stappen. Maar het staat wel vast dat ik ooit nog zal terugkeren als trainer", aldus Vanhaezebrouck.