'Spelers Paris Saint-Germain stellen zich lastig op in gesprekken met directie'

'Spelers Paris Saint-Germain stellen zich lastig op in gesprekken met directie'

28-04-2020 12:48
1

De gesprekken tussen de directie van Paris Saint-Germain en de spelers over salarisverlaging verlopen uiterst moeizaam. Dat meldt de Franse krant L'Equipe dinsdag. 

Veel spelers van Europese (top)clubs zijn bereid om tijdens de coronacrisis wat in te leveren, maar in Parijs gaat het niet vanzelf. Volgens L'Equipe lopen de onderhandelingen tussen technisch directeur Leonardo en de spelers vast. Het is niet duidelijk wat de spelers van PSG tegenhoudt om salaris in te leveren. 

Volgens L'Equipe heerst er verdeeldheid binnen de selectie van PSG. Een aantal spelers staat open voor een tijdelijke verlaging van het salaris, terwijl anderen niet bereid zijn om mee te bewegen. Weer een andere groep stelt zich neutraal op. In welk kamp Thomas Meunier zit, is niet duidelijk.

PSG heeft berekend dat het tijdens de coronacrisis ruim 215 miljoen euro kan verliezen, zelfs al zou de club geholpen worden door de spelersgroep. L'Equipe sluit niet uit dat er helemaal geen akkoord op tafel komt voor de Ligue 1 in juni weer hervat wordt.