De Bruyne: Michèle en ik zijn als koppel nooit zo dicht bij elkaar geweest

De Bruyne: "Michèle en ik zijn als koppel nooit zo dicht bij elkaar geweest"

27-04-2020 20:45
3

Ook Kevin De Bruyne ontsnapt uiteraard niet aan de coronaquarantaine. Het voetbal mist hij vanzelfsprekend, maar wat extra tijd samen met de familie kan nooit kwaad, geeft de spelmaker van Manchester City en de Rode Duivels aan.

"Op zich heb ik er geen problemen mee", liet De Bruyne verstaan bij Homeparty met Kat op Instagram. "Michèle en ik zijn al lang samen, maar we zijn als koppel nog nooit zo lang dicht bij elkaar geweest. Het was wel wat zoeken naar routine met de kinderen. Maar nu lukt het wel, het weer valt ook mee en dat is leuk voor onze jongens, ze kunnen vaak in de tuin samen spelen. De quarantaine heeft onze jongens wel wat dichter bijeengebracht, omdat ze meer op elkaar aangewezen zijn."

Over zijn kinderen gesproken: schuilt het voetbaltalent van hun vader in één van de twee zoontjes? "Ik vind dat Rome goed kan sjotten", schat De Bruyne in. "Mason minder, het spelletje interesseert hem niet zo. Hij is wat creatiever aangelegd. Ze hebben heel verschillende karakters, dat maakt het wel boeiend."