'Twee Nederlandse club willen Hupperts Lokeren doen vergeten'

'Twee Nederlandse club willen Hupperts Lokeren doen vergeten'

27-04-2020 16:05
2

Nu Lokeren failliet is, kunnen alle spelers transfervrij overstappen naar een nieuwe ploeg. Aan interesse is er voor Guus Hupperts alvast geen gebrek. Roda JC en VVV Venlo willen de Nederlander inlijven.

Hupperts brak in 2010 door bij Roda JC. Daarna speelde hij voor AZ en op huurbasis voor Willem II alvorens voor Lokeren te tekenen. Nu kan de rechtsbuiten terugkeren bij de ploeg waar het voor hem allemaal begon, maar volgens Voetbal International moeten ze zich bij Roda JC weinig illusies maken. Financieel staat de ploeg uit Kerkrade er ook niet geweldig voor.

Ook VVV heeft financieel niet de allerbeste papieren, maar de ploeg uit Venlo denkt toch een kans te maken om Hupperts terug naar Nederland te halen. Manager Stan Valckx van VVV wil echter nog niet te veel naar buiten toe lossen. "Het is zo dat we deze zomer weer onze complete voorhoede kwijtraken, zoals vrijwel elk jaar, en dat we aanvallers met zijn kwaliteiten wel kunnen gebruiken."

VVV Venlo eindigde dit seizoen als dertiende in de Eredivisie. Roda JC bengelt onderaan in de Nederlandse Tweede Klasse. In de Keuken Kampioen Divisie eindigde het als zeventiende. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie