KRC Genk ziet gewilde speler terugkeren: “Hadden hem graag gehouden”

KRC Genk ziet gewilde speler terugkeren: “Hadden hem graag gehouden”

Gepubliceerd: maandag 27 april 2020 om 15:11ma 27-04-2020 om 15:11

Laatste update: vrijdag 1 mei 2020 om 10:28vr 01-05-2020 om 10:28

Een opvallend transfergerucht. Volgens The Daily Star zijn Chelsea en Wolverhampton geïnteresseerd in KRC Genk-speler Edon Zhegrova.

De Albanese winger speelde dit seizoen op huurbasis bij FC Basel. De Zwitserse topclub had ook een aankoopoptie van 3,5 miljoen euro bedongen, maar zal die naar verluidt niet lichten. Zhegrova keert aldus terug naar KRC Genk. Bij Basel was hij afgelopen seizoen goed voor 2 doelpunten en 3 assists in 14 wedstrijden.

Het is nog maar de vraag of Zhegrova nog in het shirt van KRC Genk te zien zal zijn. In de Britse pers verschijnt het gerucht dat Engelse clubs zoals Chelsea en Wolverhampton geïnteresseerd zijn in de vleugelspeler van de Limburgers.

Update: Edon Zhegrova is gewild. Ook huurclub FC Basel had de flankspeler graag gehouden. De Kosovaar keert echter terug naar KRC Genk. De aankoopoptie van 3,5 miljoen euro wordt niet gelicht door de coronacrisis. "Natuurlijk doet het pijn om hem terug te laten keren. We hadden hem heel graag gehouden, maar we moeten de club beschermen. We hebben 200 werknemers in dienst en dus dragen we een grote verantwoordelijkheid", zegt voorzitter Bernhard Burgener tegenover Tele Basel.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Poll

Moet KRC Genk Zhegrova laten gaan?

(427 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws