Mannaert durft nog geen uitspraken te doen over bekerfinale: Een probleem

Mannaert durft nog geen uitspraken te doen over bekerfinale: "Een probleem"

Gepubliceerd: maandag 27 april 2020 om 09:30ma 27-04-2020 om 09:30

Club Brugge pleit voor een stopzetting van de huidige competitie, maar stuit op verzet van onder meer Royal Antwerp FC. Over de bekerfinale wil CEO Vincent Mannaert nog niet uitspreken. Daar vindt hij het namelijk nog veel te vroeg voor.

Club Brugge wacht gewoon de beslissingen van de bevoegde instanties af. "Het is te vroeg om al over volgend seizoen te spreken als je nog niet weet hoe dit seizoen eindigt. Het zou kunnen dat er half mei, na de uitspraken van het BAS, minder profclubs overblijven dan er vandaag zijn. Je moet eerst het aantal deelnemers kennen om over een competitieformule te praten", aldus Mannaert in Het Nieuwsblad.

"Een ander probleem is de kalender. Het EK gaat geen tweede keer worden uitgesteld”, Dat betekent dat je uiterlijk in het voorlaatste weekend van mei 2021 de competitie moet stoppen, terwijl je nu nog niet eens weet wanneer de nieuwe competitie kan beginnen. Dan zwijg ik nog over de mogelijkheid van een fameuze tweede coronagolf in het najaar, waardoor de competitie misschien nog eens onderbroken wordt", besluit Mannaert.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws