Odoi komt niet zomaar terug naar JPL: Dan zou het een goeie club moeten zijn

Odoi komt niet zomaar terug naar JPL: "Dan zou het een goeie club moeten zijn"

26-04-2020 10:21
7

Denis Odoi is aan het einde gekomen van alweer zijn vierde seizoen bij Fulham FC. De Leuvenaar is inmiddels deel van het meubilair geworden op Craven Cottage, maar loopt er deze zomer wel uit zijn contract. De verdediger sluit een terugkeer naar de Jupiler Pro League niet helemaal uit.

Voorlopig heeft Odoi dus geen zicht op een verlengd verblijf bij Fulham, al is dat zeker niet van de baan. Door de coronacrisis is alles vanzelfsprekend op de lange baan geschoven. "Neen, alles is nog mogelijk", bevestigt Odoi bij Sporza. "Ik zou gerust hier kunnen blijven. Ik woon hier graag." 

Als de wegen van Odoi en Fulham toch scheiden, zou een overgang naar de Jupiler Pro League dan weer een optie zijn? "Alles is mogelijk, zei ik", herhaalt Odoi. "Maar in België zou het wel een goeie club moeten zijn. Met alle respect, maar ik heb nog ambitie. De Engelse tweede klasse is heel competitief. Ik wil zo lang mogelijk zo hoog mogelijk blijven spelen. Maar tegen een avontuur in bijvoorbeeld Japan zou ik ook geen neen zeggen", onthult hij.

De komende weken zal er dus stilaan meer duidelijk worden rond de toekomst van Odoi. Bij Fulham groeide de inmiddels 31-jarige verdediger in die vier jaren uit tot een vaste waarde. De Londense traditieclub voetbalde in die periode voornamelijk in de Championship, al mocht Odoi vorig seizoen wel eens proeven van een jaartje Premier League.