'Barça klopt aan bij Tottenham: Semedo en Umtiti aangeboden in ruildeal'

'Barça klopt aan bij Tottenham: Semedo en Umtiti aangeboden in ruildeal'

Gepubliceerd: zaterdag 25 april 2020 om 13:25za 25-04-2020 om 13:25

FC Barcelona heeft een bod uitgebracht op Tanguy Ndombele. De Catalanen hopen een deal met gesloten beurzen te kunnen sluiten met Tottenham Hotspur, meldt Sky Sports.

Barça wil meer fysiek aan het middenveld toevoegen. Ndombele beleefde weliswaar een desastreus debuutseizoen bij Tottenham, maar staat er nog altijd goed op in Camp Nou. Door de coronacrisis zijn de financiële middelen van de Spaanse kampioen echter schaars, waardoor Samuel Umtiti en Nélson Semedo in ruil zijn aangeboden, schrijft de Britse omroep.

Een rechtsback en een linksbenige centrale verdediger staan hoog op het lijstje van Spurs-manager José Mourinho, maar het is onduidelijk of de Portugees interesse heeft in het Barça-duo. Umtiti was in het verleden in beeld in Londen, maar hij worstelde de laatste jaren met blessures. Semedo kwam dit seizoen wel veelvuldig in actie, maar Barça kan hem ook in een transfer voor Internazionale-spits Lautaro Martínez betrekken.

Spurs werd in de wandelgangen ook gelinkt aan Arthur, maar de Braziliaan is niet van plan om de Catalanen te verlaten. Barça ziet bovendien nog veel toekomst in hem en weigerde onder meer al om hem in een deal voor Martínez op te nemen.

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws