Wordt beslissing over het einde van de JPL opnieuw uitgesteld? “Lijkt mij nuttig”

Wordt beslissing over het einde van de JPL opnieuw uitgesteld? “Lijkt mij nuttig”

De kans bestaat dat we maandag eindelijk weten hoe de Jupiler Pro League dit seizoen gaat eindigen. Dan buigt de Algemene Vergadering zich over de zaak, maar volgens Peter Vandenbempt wordt de vergadering beter opnieuw uitgesteld.

De Algemene Vergadering van de Pro League laat maar op zich wachten. De Pro League gaf in het begin van de maand al het advies om nu al te stoppen met de huidige stand. Alle eersteklassers leken een soort van akkoord, maar de Algemene Vergadering moest zich buigen over de zaak. Dat zou eerst in het midden van de maand gebeuren. Maar de vergadering werd al een paar keer opgeschoven. Nu wordt de vergadering maandag verwacht, maar Vandenbempt twijfelt of dat wel zo'n goed idee is.

Vandenbempt kreeg zijn twijfels omdat de Nationale Veiligheidsraad nog geen beslissing nam over de organisatie van sportwedstrijden in ons land. "De richtdatum was 31 juli om het voetbal te hervatten. Maar blijkbaar vond één minister dat die beslissing onvoldoende was voorbereid en dat er nog op moet worden gewerkt", stelt Vandenbempt.

"Maandag staat een vergadering van de Pro League op het programma. Maar als je hebt besloten om de vergadering van vrijdag uit te stellen naar maandag om voort te bouwen op een eventuele beslissing van de Veiligheidsraad, dan lijkt het me nuttig om de vergadering opnieuw uit te stellen", is de man van de radio van mening bij Sporza.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie