'Na RB Leipzig tonen nog twee andere Bundesliga-clubs interesse in Bastien'

'Na RB Leipzig tonen nog twee andere Bundesliga-clubs interesse in Bastien'

24-04-2020 19:07 Laatste update: 28-04-2020 21:43
14

Standard nam afgelopen winter al afscheid van Paul-José Mpoku en Renaud Emond. Daar waren heel wat Standardfans niet tevreden mee. Nu moet men ook vrezen voor het vertrek van sterkhouder Samuel Bastien.

Ondanks het mindere seizoen van de Rouches kon Bastien wel overtuigen bij Standard. Bij Sport/Foot Magazine klinkt het dat ook Ralf Rangnick, de sportieve baas bij Red Bull Leipzig, de middenvelder heeft opgemerkt.

Bastien mag daarbij hopen op een transfer naar Red Bull Leipzig, dat momenteel op de derde plek in de Bundesliga staat. Standard had aanvankelijk geen intentie om Bastien te laten gaan, maar heeft door financiële zorgen wel geld nodig. Bastien is één van de spelers die ten gelde kan gemaakt worden.

De 23-jarige middenvelder heeft nog en contract tot medio 2022 bij Standard. Hij was dit seizoen goed voor vijf doelpunten en vier assists in 32 wedstrijden.

UPDATE: RB Leipzig is niet de enige ploeg die interesse toont in Bastien. Zo meldt Fussballtransfers dat ook VfL Wolfsburg en Hoffenheim de middenvelder op het verlanglijstje hebben gezet. De Rouches zouden zelfs al één concrete aanbieding hebben ontvangen.