Antwerp houdt been stijf: “Drie clubs die buit al binnen hebben willen stoppen”

Antwerp houdt been stijf: “Drie clubs die buit al binnen hebben willen stoppen”

24-04-2020 17:12 Laatste update: 17:33
39

Maandag staat de Algemene Vergadering van de Pro League op het programma. Antwerp en voorzitter Paul Gheysens zullen bij hun standpunt blijven. Tegenover Sporza spreekt de preses duidelijke taal.

"Hebben tv-rechten dan geen waarde meer? Wat denken zij die dit nu willen? Er willen 3 ploegen stoppen, namelijk zij die de buit al binnen hebben en die bang zijn dat ze die misschien zouden verliezen als we toch doorspelen. Die zijn elk ook al zeker van 20 à 30 miljoen euro. En de andere clubs moeten het maar uitzoeken."

Antwerp zal bij hun standpunt blijven tijdens de Algemene Vergadering op maandag. "100% zeker dat wij maandag het been stijf zullen houden. Hoe kun je nu stoppen? Voor je sponsors, voor je supporters,... Het is allemaal zo opportunistisch van die 3 ploegen. Kun je je dat voorstellen?"

"Veel mensen zullen vakantie nemen in eigen land, in een periode dat er niet veel anders te doen is”, gaat Gheysens verder. “Voetbal zou de mensen een extra boost kunnen geven voor hun mentale gezondheid. Zoveel matchen dat ze nog kunnen zien, zoveel plezier dat we nog kunnen verschaffen."