Jeugdproduct Anderlecht sluit terugkeer niet uit: Wil me graag tonen in België

Jeugdproduct Anderlecht sluit terugkeer niet uit: "Wil me graag tonen in België"

24-04-2020 10:15
6

Hoe is het met Milan Corryn? De 21-jarige middenvelder was één van de sterkhouders in de jeugdreeksen van Anderlecht, maar verkoos om door te breken in Slowakije. Een keuze die hij zich niet beklaagt, toch houdt hij de deur voor een terugkeer naar België wagenwijd open.

AS Trencin, dat is de Slowaakse club waar Corryn zijn eerste stappen als profvoetballer zet. Sinds 2018 is hij er al aan de slag, nadat hij de U19 van Anderlecht inruilde voor het profvoetbal. "Ik heb geen spijt, hier heb ik kunnen proeven van het volwassenvoetbal", citeert Het Laatste Nieuws de aanvaller.

Corryn vertrok nog voor het grote Project Kompany op poten werd gezet. "Misschien had ik met Kompany wel mijn kans gekregen, maar dat weet je nooit. Met Sambi Lokonga praat ik daar weleens over, het had heel mooi geweest. Het is spijtig dat ik nooit bij Anderlecht ben kunnen doorbreken."

Na twee seizoenen in Slowakije lijkt Corryn dan ook te hinten op een terugkeer naar België. "Ik heb nog één seizoen contract, maar ik denk dat de club wel wil meewerken. Ik zou me toch graag eens tonen in België." Belgische clubs op zoek naar Belgisch talent weten dus waar ze moeten aankloppen.  

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie