Jeugdtrainer Nainggolan? Wil mijn ervaring graag doorgeven

Jeugdtrainer Nainggolan? "Wil mijn ervaring graag doorgeven"

Gepubliceerd: vrijdag 24 april 2020 om 10:00vr 24-04-2020 om 10:00

Laatste update: vrijdag 24 april 2020 om 15:33vr 24-04-2020 om 15:33

Op 31-jarige leeftijd nadert Radja Nainggolan de herfst van zijn carrière. Op Instagram geeft hij een inkijk waar hij zich na zijn spelersloopbaan op wil toeleggen.

Nainggolan en tennisser Fabio Fognini kunnen het goed met elkaar vinden, beide profsporters belden elkaar op via Instagram. Tijdens het gesprek gaf Nainggolan een hint over wat hij na zijn carrière wil doen.

"Ik heb bij Inter een contract tot de zomer van 2022", citeert Het Laatste Nieuws Nainggolan, die momenteel op uitleenbasis bij Cagliari speelt. "Ik heb altijd gezegd dat het voetbal voor mij stopt als ik stop." Onze landgenoot lijkt dus al zeker niet van plan de trainerswereld in te stappen.

"Maar, nu ik hier in Cagliari ben wil ik wel graag mijn ervaring aan jongeren doorgeven." De middenvelder houdt zo toch de deur open voor een mogelijke rol als jeugdtrainer. Fognini wou ook nog weten wie de beste speler was waarmee Nainggolan heeft samengespeeld. "Totti, hij legt de bal waar je maar wil", was het antwoord klaar en duidelijk.

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws