'Real Madrid moet geduld hebben: PSG bereid om Mbappé gratis te laten gaan'

'Real Madrid moet geduld hebben: PSG bereid om Mbappé gratis te laten gaan'

23-04-2020 20:20
5

Kylian Mbappé zou in de zomer van 2022 zomaar eens transfervrij kunnen vertrekken bij Paris Saint-Germain, meent AS. De 21-jarige vedette van PSG wordt al tijdenlang aan Real Madrid gelinkt, terwijl de Fransen juist proberen om zijn verbintenis te verlengen.

Beide partijen liggen momenteel ver uiteen en Real Madrid zou volgens de laatste berichten uit Spanje willen profiteren: Mbappé moet samen met Erling Braut Haaland het boegbeeld van het nieuwe Real Madrid moeten worden. Als het aan PSG-directeur Leonardo ligt, zal een transfer van Mbappé echter niet voor 2022 plaatsvinden: volgens AS wil hij de topscorer van het vorige Ligue 1-seizoen liever transfervrij laten vertrekken dan aan Real Madrid verkopen.

De sportieve toekomst van Mbappé is al langere tijd onderwerp van gesprek in de Franse én de Spaanse sportmedia. De kans dat hij zijn contract bij PSG alsnog gaat verlengen, lijkt niet al te groot. Oud-speler en analist Jérome Rôthen claimde zelfs al dat hij op het punt stond om bij Real Madrid te tekenen, voordat de coronacrisis roet in het eten gooide.