'Mijn zoon heeft gezegd dat er gesprekken zijn met Arsenal, het ligt aan Atlético'

'Mijn zoon heeft gezegd dat er gesprekken zijn met Arsenal, het ligt aan Atlético'

22-04-2020 20:51

Arsenal maakt werk van een zomerse transfer van Thomas Partey. De vader van de middenvelder van Atlético Madrid bevestigt dat er onderhandelingen gaande zijn met The Gunners.

De 26-jarige Partey wordt al enige tijd in verband gebracht met een overstap naar Arsenal. Jacob Partey besloot te achterhalen wat er klopt van de geruchten. "Ik belde mijn zoon op om te vragen of dit verhaal klopte en hij zei me dat dit zo is", wordt hij geciteerd door onder meer Marca en AS.

"Thomas heeft me gezegd dat er gesprekken zijn geweest tussen hem en Arsenal. Het ligt nu allemaal aan wat Atlético vraagt", vervolgt Partey senior. De middenvelder uit Ghana ligt tot medio 2022 vast, maar zou een gelimiteerde afkoopsom van vijftig miljoen euro in zijn contract hebben. The Guardian meldde al dat Atlético er alles aan doet om hem uit Londense handen te houden.

Zijn vader ziet een overstap naar Arsenal desondanks wel zitten. "Het zou mooi zijn als hij naar Arsenal gaat, want er zijn in Ghana heel veel supporters van die club. Ik zou er dus wel blij mee zijn, ja. Ze zijn nu aan het bekijken hoe ze Thomas los kunnen krijgen bij Atlético." Partey is doorgaans een vaste waarde in het elftal van coach Diego Simeone.