Diario Sport: 'Chelsea wil Coutinho gaan oppikken bij FC Barcelona'

Diario Sport: 'Chelsea wil Coutinho gaan oppikken bij FC Barcelona'

21-04-2020 14:23
0

Philippe Coutinho zou zomaar eens op weg naar Chelsea kunnen zijn, meent Diario SPORT. De Braziliaanse spelmaker kwam ooit voor bijna 150 miljoen euro naar FC Barcelona en wordt nu uitgeleend aan Bayern München, maar lijkt bij geen van beide clubs toekomst te hebben.

Chelsea lijkt Coutinho nu terug te willen halen naar de Premier League, waar hij in het verleden furore maakte namens Liverpool. Volgens SPORT bevinden de gesprekken tussen Chelsea en FC Barcelona zich zelfs al in een gevorderd stadium, nadat Bayern bekendmaakte de koopoptie in de huurovereenkomst niet te zullen lichten.

Alleen de afkoopsom voor Coutinho - nog tot 2023 onder contract bij Barça - zou volgens de berichtgeving een struikelblok kunnen vormen. De Catalanen weten dat ze sowieso verlies gaan lijden op de Braziliaan en hebben hun eerste vraagprijs bepaald op negentig miljoen euro.

Chelsea is echter niet van plan om dat bedrag te betalen en hoopt er een lager bedrag uit te kunnen slepen. The Blues gokken erop dat Barcelona de transfersom voor Coutinho nodig heeft om droomaanwinst Lautaro Martínez los te weken van Internazionale.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie