Vervolg Jupiler Pro League zet alles 'on hold': 'Antwerp-zestal in het ongewisse'

Vervolg Jupiler Pro League zet alles 'on hold': 'Antwerp-zestal in het ongewisse'

20-04-2020 15:32
3

Er is nog altijd geen definitieve beslissing over het vervolg van de Jupiler Pro League. De intentie lijkt om de boeken voor dit seizoen dicht te doen, al blijft het afwachten voor de kogel door de kerk is. In tussentijd ligt ook het spelersbeleid van heel wat clubs stil, bijvoorbeeld bij Royal Antwerp FC.

Ten gevolge van de huidige impasse heeft Antwerp nog geen doorbraak kunnen forceren in enkele hangende contractdossiers, schetst Sportwereld. Over een viertal met aflopende verbintenis is het wachten op een beslissing over een mogelijke verdere samenwerking. Die vier zijn niet van de minsten: Dino Arslanagic, Steven Defour, Dieumerci Mbokani en Kevin Mirallas.

Zolang er geen eindverdict is over de afloop van de JPL, gaan die vier dossiers de koelkast in. Dat levert dan weer onzekerheid op bij Zinho Gano. De aanvaller, die de voorbije maanden op huurbasis actief was op de Bosuil, kan overgenomen worden van KRC Genk voor 1,7 miljoen euro. Zijn toekomst hangt echter samen met die van Mbokani. Tot slot is het momenteel onverantwoord om acht miljoen op tafel te leggen om Wesley Hoedt definitief aan te kopen van Southampton FC.