'Real Madrid zet Bale en vijf anderen op transferlijst: 120 miljoen euro het doel'

'Real Madrid zet Bale en vijf anderen op transferlijst: 120 miljoen euro het doel'

20-04-2020 11:01
1

Real Madrid is van plan de bezem drastisch door de eigen selectie te halen. Met dat nieuws pakt het Spaanse AS maandag uit. Liefst zes spelers staan op de nominatie om Estadio Santiago Bernabéu voorgoed te verlaten.

Voor het tweede jaar op rij wil Real Madrid eerst verkopen, voordat het nieuwe spelers aantrekt. Het doel: de selectie zo fris mogelijk houden, met een maximum van 25 spelers. Niet alleen zijn op dit moment alle plekken bezet, ook verhuurt Real dit seizoen liefst elf spelers.

Bale staat bovenaan de transferlijst in Madrid, meldt AS. De dertigjarige aanvaller wil zelf niet weg, maar komt niet voor in de plannen van trainer Zinedine Zidane. Hetzelfde geldt voor James Rodriguez, Lucas Vázquez en Mariano Díaz. Real staat óók open voor de verkoop van clubman Nacho Fernández en de aan Bayern München verhuurde Álvaro Odriozola.

Door de impact van het coronavirus is het lastig te voorspellen hoe de zomerse transfermarkt uitkristalleert, maar Real Madrid wil naar verluidt 120 miljoen euro overhouden aan de verkoop van het zestal. Bovendien zou er 75 miljoen euro vrijkomen in het salarishuis.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie