Sport: PSG wil Barça-transfer dwarsbomen en biedt Neymar monstersalaris aan

Sport: PSG wil Barça-transfer dwarsbomen en biedt Neymar monstersalaris aan

19-04-2020 23:12
4

Er wordt al lange tijd gespeculeerd over de toekomst van Neymar, die in de belangstelling staat van zijn oude club FC Barcelona. Paris Saint-Germain lijkt er alles aan te willen doen om de Braziliaanse superster binnenboord te houden en biedt hem een jaarsalaris van 38 miljoen euro aan in een nieuwe deal.

Dat meldt het Spaanse Sport. Paris Saint-Germain zou Neymar een nieuw contractvoorstel hebben gedaan met een monstersalaris van maar liefst 38 miljoen euro op jaarbasis. Het contract, dat doorloopt tot medio 2025, moet ervoor zorgen dat de Braziliaanse aanvaller uit handen blijft van andere Europese topclubs, waaronder Barcelona.

Leonardo, de man die over het spelersbeleid gaat bij Paris Saint-Germain, ziet in Neymar de absolute smaakmaker en ondanks de aanwezigheid van Kylian Mbappé wil hij er alles aan doen om Neymar binnenboord te houden.

Neymar kwam dit seizoen vijftien keer in actie voor de kampioen van Frankrijk en kwam veertien keer tot scoren. De Braziliaan was net teruggekeerd van een blessure toen vrijwel alle Europese competities werden stilgelegd vanwege het coronavirus.