Marca: 'Club Brugge toont nogmaals interesse voor Adolfo Gaich'

Marca: 'Club Brugge toont nogmaals interesse voor Adolfo Gaich'

19-04-2020 16:20 Laatste update: 17:52
98

Het huidig seizoen lijkt afgelopen, maar bij Club Brugge zitten ze absoluut niet stil. Het wil werk maken van een resem versterkingen deze zomer. Daarbij klinkt alweer de naam van een Argentijnse aanvaller die ook afgelopen winter al in beeld was op Jan Breydel.

Adolfo Gaich werd in januari al vaker in een adem genoemd met Club Brugge. Zijn Argentijnse club San Lorenzo liet hem toen niet gaan omdat het financiële plaatje niet helemaal klopte.

Nu staat Club Brugge opnieuw in de rij voor het 21-jarige talent. Dat meldt het Marca. Het maakt volgens de Spaanse krant een goede kans om Gaich binnen te halen. "Het Belgisch voetbal leent zich goed tot de directe en fysieke speelstijl van de spits", valt er te lezen.

"Bovendien zou hij met Club Brugge meteen in de Champions League terecht komen." Marca doelt hiermee op het gegeven dat Club Brugge wellicht wordt uitgeroepen tot landskampioen en hiermee direct in de poulefase van het miljoenenbal terecht zal komen. De krant haalt naast Club ook het Turkse Galatasaray aan als mogelijke nieuwe club van Gaich, al lijkt Blauw-Zwart toch de grootste kanshebber te zijn.