Lukaku bevestigt terugkeer naar Anderlecht: De cirkel rondmaken

Lukaku bevestigt terugkeer naar Anderlecht: "De cirkel rondmaken"

19-04-2020 10:25 Laatste update: 21-04-2020 21:44
49

Ook Romelu Lukaku moet de tijd doden. Hij deed dat met een vragenuurtje op zijn Twitter. Daar gaf enkele verrassende en geheimzinnige antwoorden. Ook kon hij het niet laten te antwoorden op enkele grappenmakers.

Naast zijn favoriete goals en antwoorden over coaches antwoord hij op de vraag op hij terugkeert naar Anderlecht: “Zeker weten.” Ook op de vraag of hij ooit in de MLS zou spelen antwoord hij geheimzinnig met twee emoji’s. Lukaku is namelijk zelf verliefd op Los Angels. Misschien is LA Galaxy misschien ooit iets voor de Rode Duivel.

Ook de grappenmaker in Lukaku ontbond zijn duivels. Op de vraag hoe zijn ‘first touch’ is op 10 antwoord hij: “Zeker beter dan die van u.”

Update: Tegenover Kat Kerkhofs in een Instagramgesprek voor VIER heeft Lukaku nog eens bevestigd dat hij zal terugkeren naar Anderlecht. "Ik ga bij Anderlecht eindigen, de cirkel rondmaken. Ik wil 20 jaar voetballen en op mijn 36ste is dat perfect. Ik wil eindigen bij de club waar ik van mijn twaalfde tot mijn achttiende heb gevoetbald", klonk het.