Anderlecht-talent Verschaeren maakt indruk in Engeland: 'Zal Europa veroveren'

Anderlecht-talent Verschaeren maakt indruk in Engeland: 'Zal Europa veroveren'

18-04-2020 21:03
47

Na een goed debuutseizoen kende Yari Verschaeren een minder jaar met Anderlecht. Het liep niet in de competitie en op de koop toe liep hij een zware enkelblessure op. Toch is men in het buitenland helemaal overtuigd van de achttienjarige middenvelder.

Zo is men in Engeland verzot van de jonge Rode Duivel. Verschaeren wordt er zelfs naar voren geschoven als één van de potentiële aanwinsten voor Manchester United. Dat schrijft het lokale Manchester Evenings News. 'Verschaeren is het volgende Belgische talent dat Europa zal veroveren', valt er te lezen.

De middenvelder wordt heel wat lof toebedeeld en maakte al indruk met zijn polyvalentie en dribbelkunsten. 'Aangezien hij op zo'n jonge leeftijd al over zoveel kwaliteiten beschikt, lijkt hij op weg om uit te groeien tot één van de meest opwindende talenten van Europa', klinkt het.

Bij Anderlecht is men ondanks de slechte financiële situatie niet geneigd om Verschaeren nu al te laten gaan. De club hoopt hem nog enkele jaren bij de club te kunnen houden. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2022 bij paars-wit.