Rivaldo adviseert Barcelona: 'Dit is het moment om hem te verkopen of te ruilen'

Rivaldo adviseert Barcelona: 'Dit is het moment om hem te verkopen of te ruilen'

18-04-2020 10:45
1

Rivaldo predikt geduld met Antoine Griezmann, maar hij denkt Ousmane Dembélé zijn langste tijd bij FC Barcelona heeft gehad. Volgens de voormalige Braziliaans ster doet de Spaanse kampioen er goed aan om de Franse vleugelaanvaller te verkopen.

"Dembélé tekende bijna drie jaar geleden voor Barcelona en heeft genoeg tijd gehad om zich te bewijzen en zijn waarde te tonen", zegt Rivaldo tegen Betfair. "De kans bestaat dat hij nooit zijn kwaliteit zal laten zien bij de club. Hij is nog steeds een speler met enorm veel potentieel, maar deze zomer kan het juiste moment zijn voor Barcelona om hem te verkopen of te ruilen."

"Hij heeft pech gehad met blessures, maar hij had misschien wel wat meer kunnen geven", vervolgt de Braziliaanse oud-speler van Barcelona. "Het is niet gelopen zoals verwacht en misschien kan hij zijn carrière bij een andere club nieuw leven inblazen. Barcelona probeert Neymar en Lautaro Martínez te kopen, dus hij zal waarschijnlijk niet veel speeltijd krijgen volgend seizoen."

"Bovendien moet Barça zijn selectie inkrimpen en wat geld verdienen als ze die targets willen binnen halen", besluit Rivaldo. Marca schreef maandag dat Dembélé zestig miljoen euro moet opleveren. Veel interesse in de Fransman is er desondanks nog niet.