Mazzu geeft Genk gouden raad: Ik zou Hagi niet verkopen

Mazzu geeft Genk gouden raad: "Ik zou Hagi niet verkopen"

Gepubliceerd: vrijdag 17 april 2020 om 20:26vr 17-04-2020 om 20:26

Ianis Hagi kon na zijn tijdelijk vertrek bij KRC Genk indruk maken bij de Glasgow Rangers. De Schotse club wil hem kopen, maar ook andere buitenlandse clubs azen op zijn handtekening. Felice Mazzu zou een verkoop geen goed idee vinden.

Naar verluidt was Mazzu, toen hij nog trainer was van Genk, geen grote fan van de aankoop van Hagi. De Roemeen wist ook niet door te breken onder Mazzu. Toch vindt de ex-trainer van Genk het geen goed idee van de Limburgers om Hagi te verkopen.

"Kijk: mocht ik nog trainer zijn in Genk, zou ik hem zeker willen houden", zegt hij in Het Laatste Nieuws. "Hij kan er een belangrijke speler worden in de toekomst. Ik ben ervan overtuigd dat Ianis kan slagen in de Belgische competitie. Op fysiek vlak en qua explosiviteit moet hij nog groeien. Maar technisch... Ik heb niemand anders gezien die zo goed was met beide voeten. Links of rechts, je zag het verschil niet."

Genk zal echter moeten hopen dat Glasgow Rangers niet beslist om de aankoopoptie in het contract van Hagi te lichten. Die bedraagt vijf miljoen euro.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws