'Nainggolan maakt zich nog wat onsterfelijker in Cagliari door eten te bezorgen'

'Nainggolan maakt zich nog wat onsterfelijker in Cagliari door eten te bezorgen'

17-04-2020 16:20
2

Hij gaat graag uit en rookt wel eens een sigaretje, maar dat Radja Nainggolan het hart op de juiste plaats heeft, mag niemand ontkennen. De gewezen Rode Duivel heeft zich dezer dagen aangesloten bij een vrijwilligersorganisatie om mensen te helpen in deze moeilijke coronatijden.

Sardegna Live volgde Nainggolan recent in zijn diensten als vrijwilliger. Blijkbaar had een lokale organisatie mensen opgeroepen om te komen helpen, waarop Nainggolan prompt reageerde. De taak van onze landgenoot bestaat er vooral in om voedselpaketten in te pakken en rond te brengen bij families die het door de huidige crisis niet al te breed meer hebben.

Nainggolan doet dat met de lichaam en vergroot zo enkel zijn heldenstatus in Cagliari. Die was al behoorlijk groot, nadat de middenvelder vorige zomer besloot om terug te keren naar Sardinië, voornamelijk omdat zijn zieke vrouw zo dichter bij haar familie kon zijn. Na passages bij AS Roma en Internazionale voelde Nainggolan zich dus niet te min om weer voor Cagliari te kiezen. Dat zouden de voetbalfans niet vergeten. Nu kunnen ook andere Sardijnen profiteren van de daden van Nainggolan.