Barcelona vreest niet voor vertrek Messi: Hij sluit zijn carrière hier af'

Barcelona vreest niet voor vertrek Messi: Hij sluit zijn carrière hier af'

16-04-2020 11:45
24

Lionel Messi maakt geen plannen om FC Barcelona te verlaten. Dat benadrukt trainer Quique Setién, die er heilig van overtuigd is dat de Argentijnse vedette (32) zijn carrière afsluit in Camp Nou.

Barça zit in zwaar weer door de coronacrisis, maar ook op het bestuurlijk vlak is het zéér onrustig. De bestuurders vechten elkaar de tent uit en Messi uitte zelf ook scherpe kritiek, toen hij eind maart bekendmaakte dat de Barça-selectie zeventig procent van het salaris inlevert. 'Verrassend dat mensen binnen de club ons onder druk hebben proberen te zetten', wees hij naar onder meer voorzitter Josep Maria Bartomeu.

Omdat Messi óók op slechte voet zou staan met technisch directeur Eric Abidal, was de optelsom snel gemaakt: de bestuurlijke onrust zou de Argentijn weleens naar de uitgang kunnen drijven. Setién maakt zich echter geen zorgen. "Ik denk niet dat het een speler als Messi ertoe aanzet om zijn toekomst te heroverwegen", aldus de Barça-trainer bij TV3. "Ik ben ervan overtuigd dat hij zijn carrière afsluit in Camp Nou."