UPDATE: 'Biglia blijft voetballen, maar denkt niet aan terugkeer naar Anderlecht'

UPDATE: 'Biglia blijft voetballen, maar denkt niet aan terugkeer naar Anderlecht'

16-04-2020 10:15 Laatste update: 16-04-2020 10:15
17

Lucas Biglia heeft een aflopend contract bi AC Milan en mag uitkijken naar een nieuwe ploeg. Heel wat fans van paars-wit hopen dat Biglia terugkeert, al lijkt dat niet in de kaarten te zitten. Toch is hij Anderlecht nog niet vergeten.

De Argentijn blikte in de vaderlandse pers terug op zijn carrière. "Bij Argentinos Juniors begon ik mijn carrière, bij Independiente speelde ik mij in de kijker van Europa en bij Anderlecht kreeg ik een naam in Europa, waardoor ik nadien voor twee Italiaanse topclubs kon spelen", citeert TN de middenvelder.

Biglia werd ook gevraagd of hij zou willen terugkeren naar Argentinië. "Als ik terugkeer naar Argentinië zal mijn keuze niet van het financiële afhangen, maar wat mijn gezin graag wil", klonk het.

De middenvelder is inmiddels 34 jaar oud, maar aan stoppen denkt hij nog niet. "Ik wil op termijn graag technisch directeur worden, maar voorlopig wil ik nog een aantal jaren voetballen", besluit hij.

UPDATE: Biglia volgt Anderlecht nog steeds, maar zal niet meer terugkeren. Dat meldt La Dernière Heure. De middenvelder wil nog enkele jaren voetballen, maar volgens de Waalse krant zal dat in zijn thuisland Argentinië zijn. Om familiale redenen neigt hij naar een terugkeer naar zijn thuisland.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie