UPDATE: 'Still moet leemte waar vertrek Zetterberg en Davies voor zorgde vullen'

UPDATE: 'Still moet leemte waar vertrek Zetterberg en Davies voor zorgde vullen'

16-04-2020 07:00 Laatste update: 11:30
65

RSC Anderlecht heeft volgens Het Nieuwsblad een voorstel neergelegd bij Edward Still. Peter Verbeke kent Still nog als T3 van Ivan Leko bij Club Brugge en wil hem nu binnenhalen als hulpcoach voor Frank Vercauteren.

Nu Pär Zetterberg weg is komt Anderlecht uit bij Still. ‘Edward Still is gecharmeerd door het voorstel van Anderlecht. Hij is geen grote naam en is veel minder duur dan Zetterberg, maar hij staat bekend om zijn grote werkijver’, klinkt het. Paars-wit zou ook geïnformeerd hebben bij broer Will, maar die wil assistent bij Beerschot blijven.

Verbeke kent Still nog van bij Club Brugge toe hij T3 was van Ivan Leko. Toen de Kroaat naar Al Ain vertrok wilde hij de assistent meenemen, maar die bleef bij  zijn vrouw. Nu heeft hij aldus de kans om naar Anderlecht te verkassen.

Update: Ook Het Laatste Nieuws bevestigt de interesse van Anderlecht in Still. Verbeke onderhandelt momenteel met de trainer. Zijn sterk analytisch vermogen zou perfect in het plaatje van het 'nieuwe Anderlecht' passen.

Voor een ontslag bij paars-wit zou de komst van Still echter niet zorgen. Bij paars-wit vreest men namelijk onderbemand te zijn na het vertrek van Pär Zetterberg en Simon Davies.