Vertrek bij Napoli? ‘Mertens krijgt aanbieding van 3,5 miljoen euro’

Vertrek bij Napoli? ‘Mertens krijgt aanbieding van 3,5 miljoen euro’

15-04-2020 14:53 Laatste update: 24-04-2020 15:15
8

Het lijkt einde verhaal te zijn voor Dries Mertens bij Napoli. Meer nog, de Rode Duivel is volgens Eurosport-journalist Manu Lonjon op weg naar Newcastle United. Ook Club Brugge-spits Emmanuel Dennis wordt aan de Engelse club gelinkt.

Mertens is eind deze zomer einde contract bij Napoli en mede door strubbelingen met de voorzitter, lijkt een verlengd verblijf uitgesloten. Volgens Lonjon mengt Newcastle zich nu in de debatten.

Een opmerkelijke volger is het eens met het statement van de journalist. "Het is best logisch aangezien Rafael Benitez (tot vorige zomer coach bij Newcastle) Mertens destijds kocht toen hij trainer van Napoli was."

Dennis
Eerder raakte al bekend dat Newcastle ook in België wilt shoppen voor zijn aanvallende linie te versterken. Zo werd Emmanuel Dennis al in contact gebracht met The Magpies.  

Update: De toekomst van Dries Mertens blijft onzeker. Nu meldt Corriere dello Sport dat de Rode Duivel een contract voor drie jaar van AS Roma heeft ontvangen voor 3,5 miljoen euro per jaar. Ook Atlético Madrid, Newcastle, Internazionale en Chelsea worden genoemd.