'Bölöni zit samen met Antwerp, maar keuze van D’Onofrio lijkt al gemaakt'

'Bölöni zit samen met Antwerp, maar keuze van D’Onofrio lijkt al gemaakt'

15-04-2020 08:15 Laatste update: 08:21
2

Laszlo Bölöni gaf in een Hongaars interview aan dat zijn tijd bij Royal Antwerp FC er zo goed als opzit. De Roemeen nuanceert dat, maar toch is het volgens hem nog lang niet zeker dat hij aan het roer blijft op de Bosuil. Dat vertelt Bölöni in Het Laatste Nieuws.

"Er kwamen wat algemene vragen aan te pas, waaronder de vraag over mijn situatie in België. Journalisten zijn gevaarlijk - of het nu Belgen zijn of Hongaren, Chinezen of Japanners. Sommigen willen bommen laten exploderen. Wie het interview hoort en wíl zoeken naar sensatie, zal misschien iets vinden. Wie niét op zoek gaat, zal ook niets vinden", opent Bölöni.

"Ik wil daarmee zeggen dat mijn uitspraken op verschillende manieren kunnen geïnterpreteerd worden. De liga had net beslist om de Belgische competitie stop te zetten, ik ben einde contract, en de gesprekken met Luciano waren voorzien voor later op het seizoen. Vandaar mijn uitspraak over mijn toekomst - niets meer en niets minder", gaat de Antwerp-coach verder.

In makelaarskringen klinkt het dat Luciano D’Onofrio afscheid wil nemen van Bölöni. "Wat ik jou nu vertel, heb ik ook uitgelegd aan Luciano. Hij begreep mij. We hebben intussen samen alvast de korte termijn besproken, vermits het nog onduidelijk is of we de bekerfinale spelen. Eens helder is wat dit seizoen nog brengt, kunnen we...", besluit de Roemeen.